Flow Movement and Mobility er for alle

 

Hold øje med siden her for opstart af næste træningssæson

Flow Movement and Mobility er for alle. Uanset om du ikke har dyrket sport før eller er topatlet. Flow Movement and Mobility går du ind og bygger hele din krops fundament op.

Flow Movement and Mobility er en dybdegående og dynamisk træningsform, som sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver stærk, levende og harmonisk. Træningen styrker dine muskler og dine organers funktion – udfordrer psyken og skaber større overskud – både fysisk og psykisk.

Leddene spiller en central rolle, da det oftest er her, problemerne sidder i form af spændinger i de muskler, der fæstner omkring leddene. Kroppen bearbejdes nedefra: fødder, knæ, hofte/lænd, overkrop, skuldre, hals og arme.

Nogle af øvelserne, specielt fodøvelserne, kan i starten gøre lidt ondt og være svære at udføre. Her finder du selv din grænse. I takt med at spændingerne løsnes, forsvinder smerterne, og du får det bedre!

Efter selve træningen slutter vi af med udvidende/sammentrækkende øvelser.

Man kan opfatte Flow Movement and Mobility som at give sig selv en behandling, og er et rigtig godt supplement til Body All Mind behandlinger.

 

 

Flow Detox Basecamp 

Her har du muligheden for at være med på et toptunet energi-boost forløb på 6 uger, hvor du introduceres for alle de værktøjer, jeg har samlet sammen og udvalgt igennem de sidste 10 år. Forløbet bliver skræddersyet helt personligt til DIG, så vi er sikre på, at du får integreret disse værktøjer i din hverdag på netop dén måde, der passer bedst til dig. Og hvorfor det? Fordi Flow Detox er ikke bare en kur - det er en livstil.

Samtidig bliver du en del af en større online Flow Detox Community, hvor du kan give, dele og modtage masser af kærlig støtte, inspiration og energi!

Næste Flow Detox Basecamp starter 1. november.

Ved Flow Detox Basecamp får du:

– 1 Detox Mentoring session m. indledende samtale og tilrettelægning af forløb (Værdi 1200,-)
– 2 Body All Mind sessions (Værdi 1800,-)
– Kostvejledning med opskrifter til 6 ugers forløb
– 1 Flowskabende meditation som lydfil ( Værdi 299,-)
– 6 ugers adgang til Flow Detox Community med daglig coaching

Dette er en ideel måde, at kick-starte dig selv og din krop på!

PRIS for hele Flow Detox Basecamp pakken 3500,-

For nærmere info: mail@flowkropsterapi.dk.